CRAFT COFFEE

Прясно изпечено кафе

CRAFT COFFEE е запазената марка за кафето, което печем на място в кофи-шоповете и предлагаме за вкъщи или офиса в опаковки от 250 грама и 1 килограм. Прясно изпеченото кафе смиламе според предпочитания от вас метод за приготвяне на напитката. В нашите пакети има единствено кафе и никакви добавки за трайност, цвят или аромат. След неговото изпичане започват процеси, които го правят най-добро за консумация между десетия и петнадесетия ден. Още много тънкости за кафето, които баристите на From Barista Coffee and More ще ви разкажат, докато изпичат Вашето кафе.

Barista blend

Сортирахме най – добрите кафеени зърна от четири ферми – в Колумбия, Бразилия, Индия и Никарагуа. Нашият бленд има е с богат букет от аромати, лека киселинност и отличителен вкус на плодове и шоколад, карамелен послевкус. Процесът, по който се обработват зърната е, сух и мокър. Зърната пристигат при нас, за да бъдат изпечени на място от нашите баристи.

Single Origin

Single Origin са серии еднотипни кафета за ценители. From Barista Coffee and more предлага различни видове single origin кафе. Зърната идват от различни региони, чиито климат, почви и надморска височина разкриват различни вкусови характеристики на напитката.