CRAFT COFFEE

Прясно изпечено кафе

FROM BARISTA COFFEE AND MORE е запазената марка за кафето, което печем на място в кофи-шоповете и предлагаме за вкъщи или офиса в опаковки от 250 грама и 1 килограм. Ако е необходимо, прясно изпеченото кафе смиламе според предпочитания от вас метод за приготвяне на напитката. В нашите пакети има единствено кафе и никакви добавки за трайност, цвят или аромат. След неговото изпичане започват процеси, които го правят най-добро за консумация след  десетия ден до края на втория месец. Има още много тънкости за кафето, които баристите на From Barista Coffee and More ще ви разкажат, докато приготвят Вашето кафе.

Barista blend

Сортирахме най – добрите кафеени зърна от четири ферми – в Колумбия, Бразилия, Индия и Никарагуа. Нашият бленд е с богат букет от аромати, гладко тяло с умерена тежест, лека до средна киселинност без да доминира и отличителен вкус на тъмен шоколад и ядки, с дълъг и приятен карамелен послевкус. Процесите, по които се обработват зърната са сух и мокър. Зеленото кафе пристига при нас, за да бъде изпечено на място от нашия професионален кафе пекар.

Single Origin

Single Origin са серии еднотипни кафета от един регион или дори конкретна ферма и са преднаназна както за ценители, така и за просто любопитни кафе любители. Зърната идват от различни региони, чиито климат, почви и надморска височина разкриват различни вкусови характеристики на напитката.